Luxe handgemaakte bonbons        Gratis verzending vanaf €50

Hoe bewaar ik mijn bonbons?

Het is en blijft chocolade en chocolade vindt het over het algemeen niet zo prettig om in een warme omgeving te verblijven. Wij adviseren dan ook onze bonbons en andere chocoladeproducten droog en aan de voorkant van de koelkast te bewaren, zo blijven de bonbons 4-6 weken na ontvangst houdbaar. Binnen 3 weken zullen ze het lekkerst zijn.

Wil je ze nu tijdens de koffie lekker op tafel zetten of heb je een autorit voor de boeg om ze cadeau te geven aan die lieve vriendin of gezellige schoonmoeder? Geen probleem, onze bonbons zijn ook weer niet zó streng. Een klein poosje uit de koeling is prima. Daarna zullen de bonbons het wel weer op prijs stellen om terug in een koele omgeving geplaatst te worden.

Vermijd opslag in een kelder of een andere donkere ruimte in het huis. Vooral een kelder kan vochtig worden, wat er voor kan zorgen dat de kwaliteit sneller achteruit gaat dan zou moeten.

Leave a Reply