Luxe handgemaakte bonbons        Gratis verzending vanaf €50

Veelgestelde vragen

ALLERGIEËN

A: Wij hebben hier een apart artikel voor aangemaakt:
https://www.bobosbonbons.nl/allergenen-informatie/

V: Ik heb een melk en/of lactose allergie, kan ik jullie producten eten?
A: Al onze vegan producten worden standaard vervaardigd zonder melk en/of lactose.

V: Ik heb een noten allergie, kan ik jullie producten eten?
A: In sommige bonbons kunnen noten verwerkt zitten. Laat ons deze allergie weten in de bestelnotities, we houden er dan graag rekening mee. In de BoBo’s Troefjes bijvoorbeeld zitten ook noten, deze kunnen wij hier niet uithalen.

V: Ik heb een gluten allergie, kan ik jullie producten eten?
A: Onze bonbons zijn momenteel bijna allemaal glutenvrij. Let wel op bij bijvoorbeeld de Bastogne Fudge, deze kan niet glutenvrij worden gemaakt.

V: Ik ben veganistisch, kan ik jullie producten eten?
A: Wij hebben een speciaal veganistisch assortiment samengesteld. Hier gebruiken wij enkel onze pure chocolade voor. Producten die veganistisch zijn worden aangeduid met “VEGAN” in de productnaam of beschrijving.

BESTELLEN

V: Ik heb een kortingscode, waar kan ik die invoeren?
A: Op de afrekenpagina aan de rechterkant zie je de optie “kortingsbon toevoegen”. Hier kan de kortingscode worden ingevoerd.

V: Kan ik meerdere kortingscodes tegelijk verzilveren?
A: Nee, dit is niet mogelijk. Al onze kortingscodes zijn enkel 1 maal per gebruiker geldig en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes.

V: Ik ben mijn kortingscode vergeten te verzilveren, kan ik die met terugwerkende kracht alsnog gebruiken?
A: Nee, dit is niet mogelijk. Wij geven geen geld terug om kortingen met terugwerkende kracht te verzilveren. 

V: Kan ik meerdere adressen per bestelling opgeven?
A: Nee dit is niet mogelijk. Wij moeten voor ieder individueel adres een apart verzendlabel aanmaken. Aangezien wij niet meer dan 1 adres op een verzendlabel kunnen zetten, moet voor ieder verzendadres een aparte bestelling gedaan worden.

V: Ik moet bij iedere bestelling opnieuw mijn gegevens invoeren, kan dit sneller?
A: Ja dit kan zeker sneller! Maak een account aan bij de eerste bestelling, deze optie is te vinden boven de bestelnotities. Het systeem zorgt de volgende keer dat er wordt ingelogd dat de gegevens bewaard blijven.

V: Ik heb geen bevestigingsmail gekregen? Is mijn bestelling goed aangekomen?
A: Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail in de spambox terecht is gekomen. Mocht dit niet het geval zijn kun je ons altijd een bericht sturen, we kijken graag met je mee.

V: Het bestellen lukt niet, ik word telkens terug naar de bovenkant van de pagina gebracht.
A: Check allereerst nogmaals de gegevens. Hierbij een kleine checklist. Heb je:
– Een kortingscode gebruikt bij het goede product? Niet alle kortingscodes kunt u op alle producten gebruiken.
– Een huisnummer achter uw straatnaam staan? Zonder kan het systeem namelijk niet verder.
– De algemene voorwaarden onder aan de pagina geaccepteerd?
Mocht na het checken van deze lijst de bestelling alsnog niet geplaatst kunnen worden, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder.

VERZENDEN

V: Leveren jullie ook in het weekend?
A: Wij leveren van dinsdag tot en met zaterdag. Op zondag en maandag leveren wij niet.

V: Ik wil dat de bonbons op een specifieke datum worden geleverd, kan dit?
A: In de bestelnotities kun je aangeven wanneer je de bonbons geleverd wilt hebben. Houd er rekening mee dat deze dag niet op zondag of maandag is. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden pas vanaf dinsdag in behandeling genomen vanwege onze sluitingsdagen.
De post kan ook vertraging hebben. Wij zullen de bonbons naar onze inschatting op tijd verzenden, aan vertraging kunnen wij helaas niets doen.

V: Ik wil een doosje bonbons naar het buitenland sturen, kan dit?
A: Ja dit kan. Voor andere landen wordt, afhankelijk van bestelwaarde en gewicht, een prijs gegeven bij afrekening voor de betaling, zodat je deze nog kunt controleren. Wij verschepen naar veel landen over de hele wereld. Neem contact op als een land niet automatisch wordt aangegeven in de winkelwagen.

V: Hoe lang is jullie levertijd?
A: Hier hebben we een apart artikel voor aangemaakt: https://www.bobosbonbons.nl/2020/03/31/levering/

V: Hoe bewaar ik jullie bonbons en hoe lang zijn ze houdbaar?
A: Hier hebben we een apart artikel voor aangemaakt: https://www.bobosbonbons.nl/2019/10/23/hoe-bewaar-ik-mijn-bonbons/

 

 

 

 

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Maak een reservering