Luxe handgemaakte bonbons        Gratis verzending vanaf €50

Allergenen

Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan de lieve mensen met een allergie. Hieronder noemen we een aantal allergieën op met daarbij vermeld welke oplossing wij hebben voor onze producten.

Vul tijdens het bestellen in de bestelnotities op de afrekenpagina in om welke allergie het gaat. Wij verzorgen dan de juist invulling van het gekozen doosje.

Melk en/of lactose
Bonbons: Wij maken hiervoor uitsluitend gebruik van pure chocolade voor de buitenkant. Voor de vulling gebruiken we fruit of ganache van pure chocolade.
BoBo’s Troefjes: Op verzoek kunnen wij dit maken. Voor de mogelijkheden kun je een e-mail sturen naar [email protected]
Fudge: Wij hebben speciaal voor deze allergie de Lactosevrije Fudge gemaakt. Deze worden gemaakt van pure chocolade in combinatie met kokos en noten. Ook is deze fudge geheel veganistisch.

Noten en/of pinda’s
Bonbons: Alleen de amandel/hazelnoot bonbon bevat noten. Onze bonbons bevatten geen pinda’s.
BoBo’s Troefjes: Helaas is dit product momenteel nog niet vrij van noten te bestellen. Onze Troefjes bevatten geen pinda’s.
Fudge: Onze Bastogne Fudge is noten en/of pinda vrij. De overige soorten bevatten noten en pinda’s.

Gluten
Bonbons: Al onze bonbons zijn glutenvrij.
BoBo’s Troefjes: Al onze Troefjes zijn glutenvrij.
Fudge: De Lactosevrije Fudge en de Noten Fudge zijn geheel glutenvrij. De Bastogne Fudge is niet glutenvrij.

Suiker
Bonbons: Helaas is dit product momenteel nog niet suikervrij te bestellen. Dit product kan wel suiker arm worden besteld.
BoBo’s Troefjes: Helaas is dit product momenteel nog niet suikervrij te bestellen. Dit product kan wel suiker arm worden besteld.
Bastogne Fudge: Helaas is dit product momenteel nog niet suikervrij te bestellen.

Anders
Heb je een allergie die hier niet beschreven staat? Stuur ons een e-mail en we kijken graag naar de mogelijkheden. [email protected]