Luxe handgemaakte bonbons        Gratis verzending vanaf €50

Veganistisch assortiment

Wij van BoBo’s Bonbons vinden het belangrijk transparantie te geven in onze werkwijze. Wij vervaardigen onze bonbons met de hand in het midden van onze winkel. Zo kan iedereen die wil een kijkje nemen bij Robert en zien hoe hij onze bonbons maakt.

Wij gebruiken chocolade van Belcolade. In onze ogen Belgische chocolade op zijn best. Voor ons veganistische assortiment maken wij enkel gebruik van zijn pure chocolade. Hier zitten geen dierlijke producten in verwerkt waardoor het dus uitermate geschikt is voor dit assortiment.

De bonbons vullen wij met natuurlijke ingrediënten in combinatie met bovengenoemde pure chocolade. Denk hierbij aan verse pompoenen of bessen. Als het product niet vers te krijgen is zorgen wij dat er een goed alternatief gevonden wordt met een eerlijke achtergrond. Je denkt er misschien niet zo gauw over na maar zo worden de kokosnoten voor onze kokoschips niet door apen geplukt maar door mensen op een familieboerderij.

Voor het kleuren van de bonbons gebruiken wij cacaoboter waarbij goed gelet wordt op de ingrediënten. Het komt regelmatig voor dat er in cacaoboter dierlijke producten gebruikt worden. Daarom hebben wij ons hierin verdiept en cacaoboter uitgezocht die zowel mooi van kleur zijn, alsmede zonder het gebruik van dierlijke producten wordt gemaakt.

Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken via info@bobosbonbons.nl of op 076 526 48 25.

Liefs,
Robert en Samantha
BoBo’s Bonbons