Chocolade workshop

Luxe handgemaakte bonbons.
Mooi van buiten, verrukkelijk van binnen.

Workshop aanvragen

Workshop chocolade maken

Bij Bobo´s bonbons geloven we in het delen van onze passie en kennis met onze klanten en de gemeenschap.

Vaak horen we: “Wauw, wat een mooie bonbons!” of “Wat een lekkere chocolade!” en de belangrijkste en tevens leukste om antwoord op te geven: “Maak je de bonbons zelf?”. Hierop antwoorden wij altijd volmondig met een brede glimlach: JA!

En het leuke hieraan? Niet alleen wij kunnen dit, maar jij ook! Geloof ons als we zeggen dat je meer kunt dan je zelf denkt, zeker met een beetje hulp.

Bij allebei de workshops behandel je weer andere aspecten van de chocoladewereld en ga je uiteraard niet met lege handen naar huis. Tijdens de chocolade workshop geniet je ook onbeperkt van ons verse thee en koffie assortiment. Overige dranken zijn niet inbegrepen.

Ook bieden wij kinderfeestjes aan. Dit kan inclusief bijvoorbeeld een lekkere pannenkoek of een heerlijke cupcake.

Workshop aanvragen

Workshop bonbons maken

We bieden verschillende soorten workshops aan, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften. Wij geven de chocolade & bonbon workshops doorgaans van dinsdag tot en met zaterdag met uitzondering van vrijdag. Je kunt hierbij kiezen om te starten tussen 10.00u en 14.00u.

Neem contact op voor het inplannen van de door jou gekozen workshop.
Vermeld hierbij om hoeveel personen het gaat, voor welke workshop jullie hebben gekozen en welke dag jullie voorkeur heeft.

Het kan voorkomen dat we groepen samenvoegen die op hetzelfde moment willen reserveren. Dit kan gebeuren bij groepen van minder dan 8 personen.
Dit geldt niet voor kinderfeestjes.

Workshop aanvragen Workshop aanvragen
Pouring chocolate in mold, make praline

Chocolade workshop

We beginnen met een korte introductie en vertellen we je hoe wij onze chocolade maken. Na deze uitleg ga je zelf aan slag. Je gaat 4 chocoladerepen maken en versieren, en als de chocoladerepen hard worden gebruiken we de rest van de tijd om flikken te maken. Wit, melk of puur? De regie ligt in jouw handen, letterlijk.

Duur van de workshop: 1,5 á 2 uur

Aantal personen: vanaf 4 personen maximaal 12 personen

Tarief: 35 euro per persoon inclusief koffie en thee

meer dan 12 personen? informeer naar de mogelijkheden.

Bobo's Bonbons

Bonbon workshop

We beginnen met een korte introductie en vertellen we je hoe wij onze chocolade maken. Na deze uitleg ga je zelf aan slag. Jij kiest de vorm, kleurt de mal, giet de chocolade en vult deze met een heerlijke vulling. Hierna maak je nog een aantal flikken. Het eindresultaat? Ongeveer 24 bonbons en een aantal flikken. Allemaal zelfgemaakt!

Duur van de workshop: 3 uur

Aantal personen: vanaf 4 personen maximaal 12 personen

Tarief: 50 euro per persoon inclusief koffie en thee

Meer dan 12 personen? informeer naar de mogelijkheden

Workshop aanvragen
IMG_8423

Kinderfeestjes

Tijdens het kinderfeestje maken we 4 chocoladerepen. Eerst ga je de repen mooi inkleuren, daarna gieten we de chocolade erin en jij bepaald natuurlijk welke chocolade, als laatste versieren we achterkant van de reep met allemaal lekkernijen. Tijdens het uitharden van de chocolade drinken we lekker wat ranja en maken we de cadeautjes open.

Duur van de workshop: 1,5 á 2 uur

Aantal personen: vanaf 6 personen maximaal 12 personen

Tarief: 16.95 euro per persoon inclusief onbeperkt ranja

Optioneel:

Cupcakes – 19.50 euro (keuze uit vanille of chocolade)

Muffins – 19.50 euro (keuze uit vanille of chocolade)

Tosti – 22.50 euro (standaard ham en kaas)

Pannenkoek – 22.50 euro (standaard met suiker en stroop)

meer dan 12 personen? informeer naar de mogelijkheden.

Workshop bonbons maken

Onze workshops zijn inclusief alle benodigde materialen en ingrediënten. U hoeft alleen maar uw enthousiasme en creativiteit mee te brengen. Aan het einde van de workshop neemt u uw eigen creaties mee naar huis om te delen met vrienden en familie. Vraag hieronder je workshop aan!

Workshop aanvragen
Type workshop